Joo eli nämä Springit ovat olleetkin kuolleina jo aikakauan .--P Kiitos parille kommentoijalle viime ilmoituksessa jotka jaksoivat kannustaa! .-D Ja kiitos kaikille ettette hirttänyt minua lopetuksen takia ,-)

 Eli siis tulevaa olen vähän miettinyt, että minulla olisi intoa tehdä tarinaa kunhan se olisi suunniteltu vielä paremmin kuin Springit .-3 Olen punninnut vaihtoehtoja sitten RKC:sta Aikakausi haasteeseen .-3 Minulla on vaihtoehtoja pari joita EHKÄ JOSKUS alan toteuttamaan .-D Näihin olen alustavaa juonta suunnitellut. Niitä ovat:

 

-RKC Everwood

- LC Wolfcastle

Sen verran voin selittää, että tuo Wolfcastle ei viittaa mitenkään ekaan LC:seni .-D Tämän postauksen lopussa lisää siitä ,-) RKC Everwood olisi fantasiakeskiaika tarina jonka olen suunnitellut sitten jos tuon joskus alotan päättyvän silloin kun juoni päättyy eli 2-3 sukupolvessa .-3

 Kuitenkin tuo Wolfcastle on nyt ensimmäisenä vaihtoehtona ja teen päätöksen itse jos aloitan jommankumman noista. Sillä parempi tehdä itselleen mieluisampi (nämä sanat lainattu suoraan simssiliiniltä .--D).

 Lisäksi molempien juonet ovat aika huteralla pohjalla. Luultavammin aloitan Wolfcastlen jos aloitan .-3 Tilannehan voi muuttua ja en välttämättä mitään aloita .--P Luultavasti toteutan molemmat suunnitelmat joskus, mutta tämä on silkkaa spekulointia .-)

 Kuitenkin voin kertoa nyt näiden molempien tarinoiden ideaa:


RKC Everwood:

Tarina kertoo keskiaikaisesta Everwoodin kylästä joka on saanut nauttia rauhallisesta elämästä jo vuosisatoja. Everwoodin kylän nykyinen hallitsija kuitenkin tuntuu antavan liika valtaa manipuloivalle vaimolleen; Larxenelle. Larxenessa on jotain mystistä. Mutta kuka on Curys kuninkaan unohdettu ja kadonnut perillinen? Ja miksi Larxene katoaa öisin linnan salaisiin käytäviin? Everwoodin kylä on fantasiaa täynnä sitten vampyyreistä noitiin ja velhoihin, tämä tarina on täynnä mystiikkaa!

Tuossa on siis tämän tarinan perusideaa. Juonta olen suunnitellut hieman kuten jos sanoin. Sitten pääsette lukemaan Wolfcastlejen juonesta...


LC Wolfcastle:

LC Wolfcastle on kaikkea muuta kuin peruslegacy. Wolfcastlet eivät muistuta legacya ollenkaan sillä tässä tarinassa tuo Legacy Challenge tarkoittaa kirjaimellisesti sukuhaastetta joka käsittää tarinassa idean, että pelataan sukua eteenpäin 10 sukupolveen. Tässä ei innostus lopu helposti sillä tarina on täynnä mystiikkaa, fantasiaa ja jännitystä! Osat lavastettaisiin huolellisesti ja juonta seurattaisiin tarkasti. Lisäksi en noudattaisi tietenkään koodi sääntöjä tai mitään. Eli tästä tulisi enemmänkin sims tarina, mutta haluan käyttää LC lyhennettä koska sehän tarkoittaa sukuhaastetta ja sen jo selitinkin. Sitten juoni ideaa:

Varjomaa on maailman rinnakkais ulottuvuus jonne auringonsäteet eivät yletä. Siksi Varjomaa on pimeä ympäri vuoden. Pimeästä nauttivat yön olennot ja harvat tavalliset ihmiset elävät täällä rauhassa. Lukuunottamatta pimeäälaaksoa.... Pimeälaakso on Varjomaan syvin syöveri jossa Wolfcastlet elävät. He omistavat Pimeästälaaksosta suuren osan, mutta toinen osa kuuluu Vamphilleille. Vamphillien ja Wolfcastlejen suvut ovat sotineet keskenään jo vuosisatoja eikä rauha näytä syntyvät. He joutuivat myös kestämään kolmannen osapuolen joka karkoitettiin syvälle vuorten uumeniin. Joka sadasvuosi ilmestyvä Pimeydenkomeetta tuo tuloaan ja tällä kertaa vahvempana kuin ikinä. Tapahtuu nimittäin harvinainen ilmiö; Auringonsäteet saavuttavat Varjomaan historian ensimmäistä kertaa ja komeetta saapuu samaan aikaan Pimeänlaakson taivaalle. Tämä ei kuitenkaan ole uskomattomin tapahtuma. Samaan aikaan osuu myös auringon pimennys mikä maksimoi Pimeänkomeetan voimat. Sata vuotta sitten Vamphillit saivat voiman itselleen ja tuhosivat Wolfcastlejen pohjoiset linnoitukset. Tällä kertaa voima jakautuu kolmeen osaan. Kolmasosa puoli; tuomion peikot nimittäin palaavat johtaja Crimleyn saattamana ja onnistuvat ottamaan osan voimasta. Wolfcastlet tuhoavat Vamphillien linnan voimallaan lähes kokonaan ja lopulla voimalla luovat suojanlinnaansa. Vamphillit kostavat ja käyttävät puolet voimasta Wolfcastlejen suojan rikkomiseen ja oman linnansa suojaamiseen. Crimley kuitenkin säästää voimansa viisaasti ja nostaa armeijansa ja palauttaa mahtinsa. Sen jälkeen Crimleyn joukot hyökkäävät linnoihin ja saaden Vamphillit antautumaan. Wolfcastlet lähettävät perillisensä joka kantaa turmansilmää sisällään loitsulla maahan. Ainoastaan turmansilmän sisällään pitävä tai jo kerran pitänyt voi istua Wolfcastlejen valtaistuimelle ja hallita siten Wolfcastlejen alueita. Perijä kasvaa maassa noitien kanssa ja lähtee etsimään porttiavaimia vartioivia alfasusia (ensimmäinen susi= susineuvoston johtajia) päästäkseen takaisin Varjomaahan ja kukistaakseen Crimleyn. Matkalla hän kohtaa vaaroja ja kaikkea mistä emme nyt voi kertoa ,-)

Huh selitinpäs pitkästi x3 Tuossa sitten on vain alustavaa juonta ja nimet yms saattavat vaihtua paitsi Wolfcastlet. Tuossa ei myöskään kerrota vielä kaikkea suunnittelemaani ,-D Tuo ainakin minusta kuulostaa ihan toteutus mahdolliselta idealta ,--D  Kuitenkin on paljon tehtävää jos tuo toteutuisi. Ladattavaa, juonta ja kaikkea.

Wolfcastlet ovat kuitenkin sitten se tarina jonka aloitan ja ehkä joskus tulevaisuudessa RKC:kin saa paikkansa tarinoitteni listasta. Wolfcastlejen kanssa teen jo suunnittelussa kaikkeni ettei tämä lopu! Varmuuskopiot otan sitten varmaan osan välein tai jotenkin x3

Jos tämä sitten saa alkuna niin en lupaisi sitä ainakaan ennen joulua. Vielä on matkaa. Kirjoitelmaa mitä tykkäätte ideasta? Lataus linkkejä keskiaikaisiin ja fantasia lataus-sivuille saa antaa ja otan myös kaiken laisia vinkkejä sitten varmuuskopioista ja muista vastaan.

Ilmoitus tästä lähtee Turveltajalle ja simssiliinille jotka kommentoivat viime postausta .-D Tyhmä tapa, mutta eivät muut viime eikä sitä edellistä lukeneet .--P

Toivon, että tämä idea saa paljon kommentteja ja tämä lukee moni.