Herättelin nyt tätäkin eloon ja päätin tehdä tekstillisen esittelyn tarinamme pää henkilöstä. Tekstillinen esittely tämä on siksi, että haluan, että voitte luoda mielessänne kuvan Erikasta kun, ette ole nähneet häntä vielä .-)  Kuitenkin nyt esittelyyn .-3 --->

 

 

Erika Springin Esittely:

 

 Erika Spring, nuori nainen joka on elänyt koko elämänsä Wrightien kartanossa. Erikan elämä on aina ollut mutkatonta eikä hän itse ole tiennyt vanhempien kuolemastaan mitään eikä muista menneisyytensä haamuista. Nyt Erika on kuitenkin aikuistumisen kynnyksellä joten hänen olisi pakko saada tietää jo kauna viivytetty historiansa. Kuitenkaan Erika ei koskaan saanut tietää menneisyydestään sillä hänen sijais vanhempansa eivät ehtineet kertoa sitä. Erika elää vaarallisessa tietämättömyydessä. Kuitenkaan idea ei ollut kertoa liikaa spoiliva vaan kertoa Erikan luonteesta.

  Opiskelu on ollut Erikalle aina tärkeää ja hän olisi toivonut pääsevänsä yliopistoon. Matkalle tuli kuitenkin esteitä ja Erika joutui tyytymään lukioon. Erika on opiskellut vaihto-oppilas vuoden Ranskassa ja hallitsee siksi Ranskan historian ja kielen. Erika on haaveillut kodista Ranskassa ja ollut kirjeen vaihdossa Fleur Bouvierin kanssa jonka jotkut muistavat LC Bouvieristä. Tieteet ovat olleet myös lähellä Erikan sydäntä ja hän suunnittelee tiede uralle siirtymistä ja se olisi mahdollista hakemalla Goottiloiden perheyritykseen tieteen saralla.  Myös maalaaminen ja muut harrastukset kuten jooga ovat Erikan mieleen.

 Luonteeltaan Erika on hyvin suvaitsevainen ja empaattinen, mutta hän osaa olla myös hyvin ärsyttävä ja sarkastinen. Erika inhoaa kaikenlaista syrjintää ja kiusaamista.

 Lapsena Erika onnistui hankkimaan paljon ystäviä eri harrastuksien kautta, mutta suurin osa on jo unohdettu. Ystäviä kuitenkin Erikalla riittää, mutta Erika ei välitä kauheasti kaupungilla pörräämisestä tai kavereiden kanssa olemistesta.

_____________________________________________________________

Mielestäni tässä oli paljon tietoa Erikasta ja tajusin vasta tänään, että olisi tyhmää julkaista osa jossa hypitään paljon eikä kerrota kauheasti itse pää henkilöstä x3 Kuitenkin toivottavasti joku luki ja ilmoitan tästä sillä tapaa kuin Info osioissa sanoin .-3